Colantari Auto 2020-10-07T08:21:45+00:00

COLANTARI AUTO

Colantarea este un proces care are rol dublu. Unul de protectie si unul de acoperire sau decorare a suprafetelor caroseriei. Colantarea auto necesita ca suprafata suport, respectiv caroseria masinii sa fie curatata complet de impuritati, grasimi sau eventualele puncte de rugina.
Colantarea automobilului avantaje:

  • PRETUL. Colantarea prespune costuri semnificativ mai reduse in comparatie cu vopsirea automobilului intr-un service profesional.
  • DURATA DE MONTAJ. Colantarea se poate realiza in maxim 2 zile
  • REZISTENTA LA FACTORII EXTERNI. Vopseaua este mult mai expusa la conditiile de trafic, in special in zona frontala (capota si bara din fata), pe cand autocolantul are capacitatea de a absorbi impactul cu factorii mecanici externi prin natura lui elastica.

Din ce in ce mai multi oameni se alatura celor care folosesc folia auto din considerente estetice, economice, de protectie etc. O buna documentare va va face sa luati cea mai buna decizie cu care sa fiti impacati sufleteste. In cele din urma, colantarea masinii este o solutie moderna si practica pentru protejarea vopselei, dar si pentru decorarea masinii.

INSCRIPTIONARE AUTO

Inscriptionarea auto reprezinta inserarea unui continut informativ sau de imagine pe o suprafata deja finisata (vopsea, autocolant etc.) care are scopuri diverse: cosmetizarea estetica, promovarea publicitara, consolidarea brandingului firmei etc.
Stickerele auto se inscriu in categoria inscriptionare auto. Ele sunt bucati de folie autocolanta reprezentand texte ori imagini care se pozitioneaza pe suprafata dorita cu ajutorul unei folii speciale de transfer. Aceasta folie va va ajuta foarte mult in aplicarea precisa a stickerului.
Stickerele pot fi realizate sub forma printata sau in forma decupata cu ajutorul dispozitivului de imprimare si taiere cutter-plotter.

Care ar fi avantajul inscriptionarii cu stickere auto?

In primul rand te vor conduce rapid inspre rezultatul dorit de care vorbeam mai devreme: infrumusetare, promovare sau consolidare branding. In al doilea rand sunt relativ ieftine si rezistente in timp (pot dura pana la 12 ani in mediul outdoor!), iti ofera posibilitati practic infinite de combinatii text-imagine. Folosind si o folie de laminare stickerele vor fi sigilate impotriva actiunii UV, culorile mentinandu-se neschimbate in timp

Folia asigura o buna protectie la umiditate si rezistenta impotriva actiunilor mecanice. Si, da! Veti putea merge cu masina la spalatorie fara sa va pierdeti stickerele aplicate pe suprafata acestia!

                     

   

   

   

   

Lucrari realizate – COLANTARE AUTO

Lucrari realizate – COLANTARE AUTO