LITERE VOLUMETRICE 2020-10-13T11:06:55+00:00

LITERE VOLUMETRICE

Se intampla ca prezentul sa ne arunce intr-o lume in care indiferent daca esti client sau producator, tintesti spre produse si servicii premium care sa-ti ofere avantaje dar si un pret cat mai convenabil. Astfel valoarea adaugata si creativitatea sunt des puse la incercare mai ales cand vine vorba de firmele ce trebuie sa puna in valoare clientii pe care ii reprezinta. Mai mult decat atat, vizualul transpus prin reclama, logo, s.a.m.d. fac de cele mai multe ori diferenta, intiparindu-le in minte potentialilor clienti, imaginea serioasa pe care brandul in cauza vrea s-o afiseze.

In prezent o solutie extrem de avantajoasa si rentabila ce pare sa fie adoptata de cat mai multe companii este cea cu litere volumetrice. Pe langa faptul ca o caseta luminoasa normala consuma mult mai multa energie decat varianta unei casete cu litere volumetrice, aceasta din urma va garanteaza un impact vizual pe masura, atat ziua cat si noaptea.

Literele volumetrice sunt realizate din plexiglass sau inox, iluminate in halou sau din interior cu LED-uri sau tuburi de neon, in functie de forme si dimensiuni.Metoda tehnica de realizare a literelor este prin decupare pe router a polistirenului dupa model
Profitand de utilajele performante de care dispunem putem realiza litere volumetrice dintre cele mai complexe.

CASETE LUMINOASE???

Casetele luminoase sunt utilizate la exterior, se pot realiza la orice dimensiune, in functie de necesitatile fiecarui client in parte, se incadreaza perfect si in mod armonios cu arhitectura diverselor cladiri.
Casetele luminoase sunt de fapt modalitati obisnuite de semnalistica pentru exterior, avand dimensiuni, culori si forme variate. Este destul de greu sa alegeti modelul care vreti sa va puna in evidenta compania, deoarece fiecare produs de productie publicitara prezinta avantaje deosebite

                     

   

   

   

   

Lucrari realizate – LITERE VOLUMETRICE

Lucrari realizate – LITERE VOLUMETRICE