SISTEME DE AFISAJ 2020-10-13T11:43:24+00:00

SISTEME DE AFISAJ

Una dintre cele mai eficiente forme de publicitate stradala, pe care brand-urile o utilizeaza pentru a construi imaginea de brand, este panoul publicitar.

De obicei, panourile publicitare sunt pozitionate strategic de-a lungul arterelor de circulatie si autostrazilor principale, prin urmare, posibilitatea de a fi vazute de un numar mare de consumatori pe tot parcursul zilei este enorma. Avand in vedere numarul de navetisti si soferi de pe sosele, aceasta metoda de publicitate este eficienta in atragerea atentiei audientei. Mai mult decat atat, acesti oameni iau, de obicei, aceeasi ruta in fiecare zi. Acestea fiind spuse, vazand mesajul in mod repetat, contribuie la memorarea mesajului si, implicit, companiei.

Atunci cand construiesti o campanie de marketing, este bine sa iei considerare si publicitatea stradala. Pe langa faptul ca aceasta este statornica si nu ajunge maculatura precum alte forme de publicitate, se diferentiaza si ajunge mai repede in mintea consumatorilor. Este un mijloc facil de a atrage atentia publicului. In prezent, panourile publicitare sunt mult mai atractive, avand numeroase stimulente la nivel vizual:

  • Sunt iluminate
  • Sunt de mari dimensiuni
  • Pot fi amplasate in diferite locuri, acolo unde publicul tinta este prezent.

                     

   

   

   

   

Lucrari realizate – SISTEME DE AFISAJ

Lucrari realizate – SISTEME DE AFISAJ