SERVICII 2021-05-19T17:10:12+00:00

SERVICII

Industria de producție publicitară oferă posibilitatea companiilor și agențiilor de publicitate la multe moduri de comunicare pentru a ajunge la target. Producția publicitară nu se reduce doar la afișe, flyere, iar materialele promoționale sunt mai mult decât pixuri, șepci, tricouri și brichete personalizate.

PRINT OUTDOOR

Cel mai eficient mijloc de promovare rămâne printul outdoor de mari dimensiuni deoarece transmite rapid un mesaj către un număr mare de oameni, indiferent de afacere.

Pornind de la conceptul clientului realizam in colaborare cu el modelul , tehnologia folosita este print de format mare,se printeaza in policromie practic pe toate materialele care se pot printa, pentru exterior se realizeaza la o rezolutie de maxim 720 dpi, cu latimi de 3200mm
Finisajele pot fi de tip : tiv, capse, termolipire, indoire, fante pentru vant….

PRINT INDOOR

Produsele de signalistică de tip indoor print sunt alte instrumente realizate în companiile de producție publicitară, ele acoperă o gamă mai largă de afaceri
Printurile de interior se realizeaza cu rezolutii intre 720 si 1440 dpi si pe diverse materiale care se adapteaza cel mai bine cerintelor dumneavoastra, se pot decora sali sau camere cu tapet printat sau cu autocolant special ce se aplica direct pe pereti dar acesta este doar un exemplu , in materie de print pentru clientii nostri avem o gama foarte variata de solutii atat in alegerea materialului (hartie blueback, hartie citylight,canvas,poliplan,mesh..etc.) cat si a dimensiunilor dorite.

PRINT UV

Tehnica printului UV extinde granitele metodelor traditionale de printare digitala, … Primul, si cel mai evident, este ca un print UV va v-a imbogati design-ul, Permite imprimarea cu cerneala alba chiar si pe pe suprafete colorate.

PRINT FOTO SI DIGITAL

Tiparul digital are avantajul de a reduce masiv timpul de execuție al oricăriei imprimări și personalizări promoționale. Seriile mari de imprimare pot fi ușor înlocuite cu numărul exact de materiale promoționale de care o companie medie și mică are nevoie în campaniile promoționale pe care le desfășoară, fără a fi nevoie de cheltuieli imense din sumele alocate bugetului de marketing. Serviciile de imprimare și finsare digitală oferă, pe lângă beneficiile rapidității execuției și ale costului redus, o multitudine de combinații de personalizare pentru ca instrumentul promoțional pe care se axează campania să fie exact așa cum îți dorești.

Sisteme Afisaj

Una dintre cele mai eficiente forme de publicitate stradala, pe care brand-urile o utilizeaza pentru a construi imaginea de brand, este panoul publicitar.

De obicei, panourile publicitare sunt pozitionate strategic de-a lungul arterelor de circulatie si autostrazilor principale, prin urmare, posibilitatea de a fi vazute de un numar mare de consumatori pe tot parcursul zilei este enorma. Avand in vedere numarul de navetisti si soferi de pe sosele, aceasta metoda de publicitate este eficienta in atragerea atentiei audientei. Mai mult decat atat, acesti oameni iau, de obicei, aceeasi ruta in fiecare zi. Acestea fiind spuse, vazand mesajul in mod repetat, contribuie la memorarea mesajului si, implicit, companiei.

Atunci cand construiesti o campanie de marketing, este bine sa iei considerare si publicitatea stradala. Pe langa faptul ca aceasta este statornica si nu ajunge maculatura precum alte forme de publicitate, se diferentiaza si ajunge mai repede in mintea consumatorilor. Este un mijloc facil de a atrage atentia publicului. In prezent, panourile publicitare sunt mult mai atractive, avand numeroase stimulente la nivel vizual:

  • Sunt iluminate
  • Sunt de mari dimensiuni
  • Pot fi amplasate in diferite locuri, acolo unde publicul tinta este prezent.

Se intampla ca prezentul sa ne arunce intr-o lume in care indiferent daca esti client sau producator, tintesti spre produse si servicii premium care sa-ti ofere avantaje dar si un pret cat mai convenabil. Astfel valoarea adaugata si creativitatea sunt des puse la incercare mai ales cand vine vorba de firmele ce trebuie sa puna in valoare clientii pe care ii reprezinta. Mai mult decat atat, vizualul transpus prin reclama, logo, s.a.m.d. fac de cele mai multe ori diferenta, intiparindu-le in minte potentialilor clienti, imaginea serioasa pe care brandul in cauza vrea s-o afiseze.

In prezent o solutie extrem de avantajoasa si rentabila ce pare sa fie adoptata de cat mai multe companii este cea cu litere volumetrice. Pe langa faptul ca o caseta luminoasa normala consuma mult mai multa energie decat varianta unei casete cu litere volumetrice, aceasta din urma va garanteaza un impact vizual pe masura, atat ziua cat si noaptea.

Literele volumetrice sunt realizate din plexiglass sau inox, iluminate in halou sau din interior cu LED-uri sau tuburi de neon, in functie de forme si dimensiuni.Metoda tehnica de realizare a literelor este prin decupare pe router a polistirenului dupa model
Profitand de utilajele performante de care dispunem putem realiza litere volumetrice dintre cele mai complexe.

CASETE LUMINOASE???

Casetele luminoase sunt utilizate la exterior, se pot realiza la orice dimensiune, in functie de necesitatile fiecarui client in parte, se incadreaza perfect si in mod armonios cu arhitectura diverselor cladiri.
Casetele luminoase sunt de fapt modalitati obisnuite de semnalistica pentru exterior, avand dimensiuni, culori si forme variate. Este destul de greu sa alegeti modelul care vreti sa va puna in evidenta compania, deoarece fiecare produs de productie publicitara prezinta avantaje deosebite

COLANTARE AUTO

Colantarea este un proces care are rol dublu. Unul de protectie si unul de acoperire sau decorare a suprafetelor caroseriei. Colantarea auto necesita ca suprafata suport, respectiv caroseria masinii sa fie curatata complet de impuritati, grasimi sau eventualele puncte de rugina.
Colantarea automobilului avantaje:

  • PRETUL. Colantarea prespune costuri semnificativ mai reduse in comparatie cu vopsirea automobilului intr-un service profesional.
  • DURATA DE MONTAJ. Colantarea se poate realiza in maxim 2 zile
  • REZISTENTA LA FACTORII EXTERNI. Vopseaua este mult mai expusa la conditiile de trafic, in special in zona frontala (capota si bara din fata), pe cand autocolantul are capacitatea de a absorbi impactul cu factorii mecanici externi prin natura lui elastica.

Din ce in ce mai multi oameni se alatura celor care folosesc folia auto din considerente estetice, economice, de protectie etc. O buna documentare va va face sa luati cea mai buna decizie cu care sa fiti impacati sufleteste. In cele din urma, colantarea masinii este o solutie moderna si practica pentru protejarea vopselei, dar si pentru decorarea masinii.

INSCRIPTIONARE AUTO

Inscriptionarea auto reprezinta inserarea unui continut informativ sau de imagine pe o suprafata deja finisata (vopsea, autocolant etc.) care are scopuri diverse: cosmetizarea estetica, promovarea publicitara, consolidarea brandingului firmei etc.
Stickerele auto se inscriu in categoria inscriptionare auto. Ele sunt bucati de folie autocolanta reprezentand texte ori imagini care se pozitioneaza pe suprafata dorita cu ajutorul unei folii speciale de transfer. Aceasta folie va va ajuta foarte mult in aplicarea precisa a stickerului.
Stickerele pot fi realizate sub forma printata sau in forma decupata cu ajutorul dispozitivului de imprimare si taiere cutter-plotter.

Care ar fi avantajul inscriptionarii cu stickere auto?

In primul rand te vor conduce rapid inspre rezultatul dorit de care vorbeam mai devreme: infrumusetare, promovare sau consolidare branding. In al doilea rand sunt relativ ieftine si rezistente in timp (pot dura pana la 12 ani in mediul outdoor!), iti ofera posibilitati practic infinite de combinatii text-imagine. Folosind si o folie de laminare stickerele vor fi sigilate impotriva actiunii UV, culorile mentinandu-se neschimbate in timp

Folia asigura o buna protectie la umiditate si rezistenta impotriva actiunilor mecanice. Si, da! Veti putea merge cu masina la spalatorie fara sa va pierdeti stickerele aplicate pe suprafata acestia!

INSCRIPTIONARI TRICOURI

Pentru a ramane in mintea unui consumator ca brand care ofera solutii pentru problemele sau nevoile acestuia, dar si pentru a-i recompensa loialitatea, companiile ofera promotionale pe care le personalizeaza prin diferite tehnici de imprimare. In general, aspectele cheie urmarite de advertiseri sunt: raportul calitate-pret, produsele potrivite si timpul necesar pentru metoda de personalizare aleasa.

Personalizare. Adică: individualizare, particularizare. Un concept fără de care o afacere, în anul 2018, nu există. Nici în magazinele clasice, nici în online. Nu contează ce vinzi sau ce promovezi, fără a investi în personalizare nu ai nicio șansă. Trebuie să arăți că te respecți, că tu însuți crezi în brandul tău. Abia apoi să te aștepți să creadă și alții.

GRAVURA LASER

Marketingul și publicitatea sunt domenii cu provocări constante, iar materialele publicitare găsesc permanent căi de diversificare, fie în ceea ce privește producția, fie doar în ceea ce privește personalizarea. Gravura, ca metodă de personalizare pentru diverse materiale, spre deosebire de print, conferă materialului promoțional un aspect pretențios.

Marcarea cu laser a devenit una dintre metodele preferate de identificare a produsului, de decorare şi de prelucrare a materialelor. Datorită standardelor de calitate tot mai înainte sau intenţiei producătorilor de a adăuga valoare şi siguranţă produselor lor

Echipamentul de care dispunem ne permite sa realizam lucrari cu dimensiuni maxime de 1200/800 mm. Se pot grava materiale nemetalice dintre cele mai variate.

STANDURI EXPOZITIONALE

O afacere pentru a fi de succes are nevoie de mai multe lucruri. Printre ele se numără și o imagine bună. Și pentru că prima impresie contează, este important ca orice antreprenor să facă totul pentru a atrage oamenii și a le inspira încredere.Și cum la modă sunt standurile venim cu solutii si oferte pentru o promovare cat mai avantajoasa fata de clientii nostri, avand in portofoliu de la standuri simple expozitionale pe dimensiuni mici pana la concept de eveniment.

Construim standuri expozitionale personalizate oferind solutii in domeniul expozitional si al amenajarilor interioare, la toate proiectele aflate in desfasurare lucreaza echipa de management de proiect in stransa colaborare cu clientul, furnizorii si organizatorul evenimentului. Incepand cu designul, trecand prin productie si logistica si terminand cu montarea si demontarea standului, gestionam toate fazele proiectului astfel incat sa asiguram o succesiune corecta de la inceput pana la sfarsit.

Venim in sustinerea partenerilor nostri cu servicii de consultanta de specialitate si comercializam o gama larga de Echipamente, Capse si Masini de capsat.

                     

   

   

   

   

Lucrari realizate

Lucrari realizate