Despre noi 2020-10-16T15:21:16+00:00

DESPRE NOI   

BINE ATI VENIT LA IDEAL MEDIA ADVERTISING

Ati ajuns la noi si va invitam sa ne cunoasteti mai bine.

Avem o experienta de peste 21 ani in productie materiale publicitare oferind o gama larga de servicii pentru clientii nostri incepand cu printuri de mici sau mari dimensiuni pe diverse materiale,inscriptionari textile si colantari auto si terminand cu conceperea si realizarea de standuri expozitionale de orice tip.

In tot acest timp am investit in utilaje si ne-am orientat catre tehnologii noi si performante pentru a oferi clientilor nostri calitatea si promtitudinea necesara.

Cu o echipa formata din profesionisti suntem pregatiti sa dam viata ideilor si proiectelor la cel mai inalt nivel de calitate si complexitate intr-un timp record satisfacand nevoile si cerintele clientilor nostri

Obiectivul nostru este clientul multumit si nu este doar un slogan pentru noi ,investind in tehnologii noi si in perfectionarea angajatilor evoluand de la an la an spre calitate si promptitudine
reducand pe cat posibil costurile fata de clientii nostri inpunandu-ne in piata concurentei ,asfel clientul nou sau clientii vechi care ne aleg au incredere in noi si in rezultate.

Suntem experti in productia de materiale publicitare: casete luminoase, bannere display-uri, litere volumetrice, stickere protectia muncii, serigrafie, tampografie, inscriptionari auto, Colari auto, printuri outdoor, print indoor, gravura laser, inscriptionari textile, printuri mari dimensiuni, sisteme de afisaj, printuri digitale, printuri material rigid, print banner, printuri foto.

SCURT ISTORIC

Am inceput in 1997 ca firma cu capital romanesc.
Am acumulat experienta si ne-am dezvoltat an de an. Am investit in utilaje si ne-am orientat catre tehnologii noi si performante.
Suntem o echipa tanara plina de entuziasm, talentata, si va oferim cele mai bune servicii de la concept pana la produsele finite de calitate.
Suntem pregatiti sa dam viata ideilor si proiectelor noi si complexe la nivel inalt de calitate si in timp scurt.
Obiectivul nostru este clientul multumit si clientul nou care ne alege si are incredere in noi si in rezultate.
Aceste valori ne-au fost rasplatite in anul 2010 prin certificarea ISO9001:2008.

Lucrari realizate

Lucrari realizate