PRINTURI INDOOR SI OUTDOOR 2020-10-13T10:25:04+00:00

PRINTURI INDOOR SI OUTDOOR

Industria de producție publicitară oferă posibilitatea companiilor și agențiilor de publicitate la multe moduri de comunicare pentru a ajunge la target. Producția publicitară nu se reduce doar la afișe, flyere, iar materialele promoționale sunt mai mult decât pixuri, șepci, tricouri și brichete personalizate.

PRINT OUTDOOR

Cel mai eficient mijloc de promovare rămâne printul outdoor de mari dimensiuni deoarece transmite rapid un mesaj către un număr mare de oameni, indiferent de afacere.

Pornind de la conceptul clientului realizam in colaborare cu el modelul , tehnologia folosita este print de format mare,se printeaza in policromie practic pe toate materialele care se pot printa, pentru exterior se realizeaza la o rezolutie de maxim 720 dpi, cu latimi de 3200mm
Finisajele pot fi de tip : tiv, capse, termolipire, indoire, fante pentru vant….

PRINT INDOOR

Produsele de signalistică de tip indoor print sunt alte instrumente realizate în companiile de producție publicitară, ele acoperă o gamă mai largă de afaceri
Printurile de interior se realizeaza cu rezolutii intre 720 si 1440 dpi si pe diverse materiale care se adapteaza cel mai bine cerintelor dumneavoastra, se pot decora sali sau camere cu tapet printat sau cu autocolant special ce se aplica direct pe pereti dar acesta este doar un exemplu , in materie de print pentru clientii nostri avem o gama foarte variata de solutii atat in alegerea materialului (hartie blueback, hartie citylight,canvas,poliplan,mesh..etc.) cat si a dimensiunilor dorite.

PRINT UV

Tehnica printului UV extinde granitele metodelor traditionale de printare digitala, … Primul, si cel mai evident, este ca un print UV va v-a imbogati design-ul, Permite imprimarea cu cerneala alba chiar si pe pe suprafete colorate.

PRINT FOTO SI DIGITAL

Tiparul digital are avantajul de a reduce masiv timpul de execuție al oricăriei imprimări și personalizări promoționale. Seriile mari de imprimare pot fi ușor înlocuite cu numărul exact de materiale promoționale de care o companie medie și mică are nevoie în campaniile promoționale pe care le desfășoară, fără a fi nevoie de cheltuieli imense din sumele alocate bugetului de marketing. Serviciile de imprimare și finsare digitală oferă, pe lângă beneficiile rapidității execuției și ale costului redus, o multitudine de combinații de personalizare pentru ca instrumentul promoțional pe care se axează campania să fie exact așa cum îți dorești.

                     

   

   

   

   

Lucrari realizate – PRINTURI INDOOR SI OUTDOOR

Lucrari realizate – PRINTURI INDOOR SI OUTDOOR